duminică, 24 august 2014

Ce mancam la munca?

Buna dragele mele!


Pentru ca uneori nu mai stim ce sa mancam, saptamanile trecute am cautat putin pe Google cateva raspunsuri la intrebarea: “Ce mai mananc la munca?” si majoritatea raspunsurilor erau de genul:
- Un covrig
- Un sandvis facut de acasa
- O salata
- Fructe


Intr-adevar conteaza si locul de munca pe care il ai, pentru ca nu toata lumea are parte de o bucatarie in care sa isi faca o cafea la ibric, sa isi incalzeasca un sandvis la microunde sau sa faca cateva paste repejor.

Pentru ca sunt binecuvantata din acest punct de vedere si am parte la locul de munca de cele mentionate mai sus si pentru ca am promis unei colege ca voi face acest articol (pentru ca a avut grija sa ne faca un aranjament frumos si sa ne ofere o mancare “frumoasa” si gustoasa), am hotarat sa raspund la aceasta intrebare si de ce nu, sa va ajut putin cu cele care au aceasta problema.

Pozele au fost facute intr-o saptamana in care eram 3 fete si nu 4 :)  Asadar una din noi a pierdut ocazia sa guste bunatatile oferite:D Sorry for you, Giani:D

De mancare ne ocupam toate – toate asezam masa si ne luam pauza binemeritata, cumparam la gramada pentru ca mancam cam la fel toate, insa de saptamana care urmeaza am hotarat sa iesim sa mancam in oras sau sa mai comandam cate ceva, iar asta se datoreaza faptului ca nu mai stim ce vrem sa mancam :)) Este greu cu mancarea…acasa am aceeasi problema si cred ca este ceva general.

Dar haideti sa revenim! Cam asa arata o saptamana cand cumparam delicii din supermarket; acea saptamana a fost una de rasfat :D


LUNI – Salata Capresse: mozarella, felii de rosii, sare, ulei de masline si busuioc





MARTI – File de somon cu lamaie pe felie de paine prajita unsa cu unt




MIERCURI – Omleta cu cascaval si salata de rosii cu branza

A se observa omleta din dreapta ca este mai mare…asta pentru ca este a mea ;))


JOI – Un platou de Capresse si paine prajita cu diverse: branza topita si zacusca

Asta pentru ca avem o vegana printre noi si a optat tot pentru salata Capresse



VINERI – Tortelinni cu branza si cascaval




Cam asta a fost o saptamana de rasfat din punct de vedere al hranei la locul de munca! :)


Sper ca v-am putut inspira si ca v-am facut putina pofta:D


Multumesc pentru vizita!

 Pupici, Lory's Blog XOXO



Un comentariu:

  1. Si eu am noroc de colega mea si ca putem manca aproape orice la munca, fara restrictii. Avem unde incalzi mancarea, avem frigider... Eu sunt cu salatele, mai ales acum, dar avem si mancare gatita

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza pentru mine!