luni, 17 noiembrie 2014

Produse consumate #1

Buna dragile mele!



Din pacate timpul nu tine cu mine in aceasta perioada...cred ca am nevoie de cateva zile libere pentru a face tot ce mi-am propus. Este perioada aglomerata pentru ca ne pregatim de Black Friday, urmeaza Mos Nicolae, Mos Craciun si acu' acu' vine anul nou! :)

Am revenit cu un articol in care doresc sa scap de produsele consumate din punguta plina pe care o am de ceva vreme sub birou. Asadar, am hotarat ca este timpul pentru primul episod al produselor consumate. Nu imi place sa cumpar produse cosmetice si de ingrijire daca am deja incepute, insa le trec in agenda blogului pe cele pe care mi le doresc pentru urmatoarele achizitii. 
In aceasta postare veti gasi mai multe produse de ingrijire, pentru ca pe cele de machiaj nu ajung sa le termin:D
Cred ca asta nu mi se intampla numai mie...Asadar, sa enumeram produsele pentru primul episod! :)

Solutie micelara BIO Jonzac Rehydrate - 400 ml



Aceasta solutie micelara mi-a placut foarte mult si ne-am inteles bine; nu irita ochii si nici tenul si curata delicat . Este recomandata tenului sensibil.
In privinta solutiilor micelare insa imi place sa mai testez si alte produse. Plus ca vad pe multe bloguri pe care le urmaresc multe branduri care au apelat la acest produs minune, as spune eu! In momentul de fata nu imi vad viata frumoasa fara acest produs de curatare si demachiere delicata a tenului, indiferent daca sunt sau nu machiata. Consider ca este important sa iti cureti tenul nu doar de urmele de machiaj, ci si de impuritatile adunate pe ten de-a lungul intregii zi.
Am facut un review AICI pentru acest produs, daca doriti sa stiti mai multe si daca doriti sa il incercati.




Solutie micelara Garnier - 400 ml



Pentru aceasta solutie nu am mai apucat sa fac un review, insa va spun parerea mea acum. Este singura solutie micelara economica, atat din punct de vedere al pretului, cat si al utilizarii produsului. Cred ca am folosit-o mai bine de 3 luni...zi de zi! Mi-a placut mult acest aspect, insa mi-a placut de asemenea si faptul ca imi curata foarte bine tenul. Nu am avut parte de nici o iritatie, nu este amaruie pe buze (am mai avut o problema de acest gen cu solutia micelara de la Yves Rocher si cu Bioderma Sensibio). Am folosit-o pana la ultima picatura, asa cum se vede si in poze, insa am observat ca facea spuma. Daca o agitam facea spuma...nu stiu exact din ce cauza si daca a mai avut cineva aceasta problema. Mi s-a parut un inlocuitor destul de bun pentru La Roche-Posay, doar ca mai ieftin, pentru acelasi gramaj. In timp ce La Roche-Posay a costat cam 60 de lei, Garnier a fost pana in 20 de lei, deci este o diferenta de pret destul de mare, nu?
O recomand cu incredere, insa nu cred ca este totusi cineva care iubeste solutiile micelare sa nu o fi incercat si pe aceasta! :D


Gel spumat purifiant La Roche Posay - 200 ml



Sunt la al doilea tub deja! Gama Effaclar mi-a placut inca de cand am descoperit ca acest brand iubeste tenul meu! Cu o mica cantitate de produs, poti crea o spuma delicata, iar tenul iti va multumi pentru produsele bune pe care i le dai pentru a se hrani si curata! :)
Am facut si un review al acestui produs AICI.



Gel de dus Avon Senses Lagoon - 720 ml



Imi plac mult gelurile de dus Avon Senses, cred ca le-am avut cam pe toate. Imi place spuma si mirosul pe care il ofera, iar pretul lor este chiar foarte prietenos. Pentru aceasta cantitate am dat vreo 16 lei si am avut ceva vreme acest gel de dus, insa asta si pentru faptul ca prin baie mai am vreo 5 geluri de dus, toate incepute! Aceste geluri de dus nu usuca pielea si ofera un miros frumos, atat pe piele, cat si in baie. :D


Sampon Syoss Glossing cu Keratina - 500 ml



Sampoanele Syoss sunt cam singurele la care am revenit in ultima perioada. M-au convins pentru ca la un gramaj asa de mare, pretul este chiar foarte bun! Am incercat mai multe game, insa niciodata nu l-am luat pe acelasi, poate pentru ca am zis sa incerc mai multe. Imi curata bine parul, nu am avut nici o problema, insa nu am scapat totusi de matreata. Acum sunt in teste cu un sampon cu ichtiol, de la Gerovital, despre care am citit numai de bine. Acest sampon de la Gerovital se foloseste totusi doar pentru radacina, nu si pe toata lungimea parului, asa ca tot la Syoss revin pentru a-mi spala parul. Acesta din imagine este pentru parul normal, lipsit de stralucire.


Balsam de par Nivea Diamond Gloss - 200 ml



Balsamul de par nu imi lipseste niciodata din baie, nu pot trai fara el, iar parul meu spune acelasi lucru! Am firul de par des, gros si cu volum...de multe ori, dupa ce il spal, spui ca este matura! :))
Da, stiu, multe fete fac sacrificii sa aibe macar jumatate din volumul parului meu, insa asa suntem noi, femeile! Daca e drept, il vrem cret, daca e cret, il vrem drept si tot asa, nu?
Dar, intorcandu-ma la acest balsam de par Diamond Gloss vreau sa va spun ca dupa prima utilizare, parul meu era mai stralucitor, mai moale, frumos parfumat si usor de pieptanat - nu prea am probleme cu asta pentru ca nu imi perii parul prea des:D
Acest tub este al doilea pentru mine si vreau sa va mai spun si faptul ca m-a tinut mai mult de o luna de zile, in conditiile in care imi spal parul de 2 ori pe saptamana. Un produs de la Nivea chiar eficient si cu siguranta il recomand!


Deodorante Rexona - 150 ml



Cand vine vorba despre deodorante, nu imi este deloc greu sa spun ca l-am gasit pe cel mai bun! Pentru mine, bineinteles! Rexona m-a surprins acum 2 veri, cand erau temperaturile de peste 35 de grade si cand transpiram doar imbracandu-ma! Ce vremuri:D Mi s-a facut putin dor de soare! :D
Iar pentru ca a fost singurul care pe mine m-a protejat la astfel de temperaturi, l-am tot achizitionat, aproape in toate variantele. Este exact ca in reclame: "Nu te lasa la greu!"


Rimel L'oreal Volume Collagen

A fost primul rimel de la L'oreal pentru mine, insa m-a cucerit din prima! Iar de cand l-am folosit, am spus ca voi mai achizitiona rimelurile L'oreal. Pentru ca genele mele sunt deschise la culoare si scurte, am nevoie de alungire, volum si separare, iar acest produs mi-a oferit ce aveam nevoie. Mi-a placut foarte mult periuta, iar dupa 2 aplicari aveam si eu gene lungi si cu volum! :D
Cred ca stiti deja ca am o problemuta cu genele si stiti si faptul ca rimelul este cel mai des produs de machiaj folosit, la care nu as renunta orice ar fi! 





Rimel Avon Super Full

Pe vremea cand eram reprezentat Avon am tot folosit rimelurile lor, insa eu de obicei imi recumpar un produs daca mi-a placut mult. Acest tub de care astazi ma despart, este al treilea. Imi plac foarte mult perii mici si scurti ai acestui rimel. De la Avon imi mai place mult si rimelul de la Color Trend. 


Aceste sunt produsele consumate in ultima perioada. Vreau sa mentionez totusi ca ceea ce mie imi este bun si imi place, nu este obligatoriu ca si voua sa va placa! Fiecare suntem diferite! :)

Ce produse din cele mentionate de mine ati folosit? La care ati revenit cu incredere?


Multumesc pentru vizita!

Facebook   Bloglovin   Pinterest


Lory's Blog XOXO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!