duminică, 23 noiembrie 2014

REVIEW: Trusa profesionala Fraulein38 cu 82 nuante


Buna dragile mele!

!




Am apucat in sfarsit sa fac poze pentru trusa pe care am tot mentionat-o pe pagina mea de FaceBook si intr-un articol anterior (AICI)! Avand in vedere ca plec dimineata la munca si vin dupa ora 17:00 cand este deja intuneric, nu am avut pur si simplu parte de lumina buna pentru a va arata exact nuantele din trusa. Am primit-o prin septembrie de la ProduseCosmetice.ro si chiar vreau sa vorbesc putin despre ea, pentru ca am tot folosit-o! 



Descriere oficiala


" * Transforma-ti machiajul intr-o opera de arta!
* In fiecare zi ne dorim sa fim frumoase, iar trusa de machiaj ne sare in ajutor.
* Instrumentele din trusa de make-up intra in scena una cate una, pana la desavarsirea operei pe care fiecare dintre noi o dorim cat mai reusita.
* Cu aceste truse de machiaj vei simti cu siguranta fiorul creatiei ai probabil ca nu te vei stapani sa nu incerci noi si noi combinatii in fiecare zi.
* Cu o oferta atat de generoasa, e imposibil sa te plictisesti! "


Parerea mea

Trusa este de la Fraulein38, un brand despre care cu siguranta ati auzit. Este o trusa cu 82 de nuante structurata astfel: 60 nuante de farduri de pleoape, 16 rujuri, 3 blush-uri, 2 iluminatoare si o "pastila" pentru conturarea fetei. 

In cele 60 de farduri veti gasi si nuante sidefate, cat si mate. Roz, corai, galben, mov, verde, turqoaise, maro, nude, gri, negru si alb, pentru a crea machiaje de zi, dar si mai speciale, pentru seara sau evenimente. Imi plac fardurile pentru ca sunt foarte rezistente, iar desi unele sunt mai prafoase, se poate lucra chiar bine cu ele. Am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru mine sa imi machiez ochii, dupa care tenul. Asta pentru ca, stiti si voi, la fardurile prafoase mai cade din produs pe fata si chiar nu imi place sa ma chinui sa il dau jos...pentru ca de multe ori nu reusesc fara a ma murdari! :D









Rujurile sunt cremoase. Ca si rezistenta as spune ca sunt chiar ok, pentru o trusa de farduri. In jurul a 2 sau 3 ore rezista pe buzele mele. Le aplic intotdeauna cu pensula pentru buze de la Fraulein, care imi place mult pentru ca imi ofera precizie in aplicare. In pozele de pe Facebook de multe ori am purtat rujurile din aceasta trusa, in special cele rosii, pentru ca a inceput sa imi placa rosu pe buzele mele! :)



In privinta "pastilutei" pentru conturare o folosesc mereu! In special in diminetile cand ma machiez pentru munca cu fond de ten. Imi place pentru ca nuanta nu este deloc foarte intensa! Bine, daca doresti o conturare mai puternica, pentru seara, poti aplica mai mult produs, insa eu nu am nevoie de asta. Nu prea am folosit pudre bronzante si alte produse pentru conturarea fetei, pana anul acesta, cand am inceput sa ma interesez mai mult despre acest procedeu, chiar important, as spune!




Despre cele doua "pastilute" pentru iluminare as spune acelasi lucru: abia anul acesta am inceput sa folosesc produse pentru iluminare, iar aceste produse imi plac, iar la un machiaj se vede diferenta. Imi place pentru ca pot folosi oricare din cele doua nuante, in functie de cat de mult vreau sa iluminez.




Blush-urile le folosesc si pe acestea destul de des, in special cel piersicuta! Imi place mult cum se vede in obraji, iar sideful care pare cam mult la prima vedere, arata chiar frumos si deloc deranjant. Singurul blush pe care nu l-am folosit din aceasta trusa este cel roz inchis, cel din mijloc. Am impresia ca este totusi cam inchis. Insa cel roz deschis trebuie aplicat cu grija, pentru ca risti sa aplici o cantitate prea mare si sa arati ca un clovn. :D  Le aplic tot cu o pensula de pudra de la Fraulein38, care este roz si foarte moale!






Am facut si un swatch al produselor pentru a vedea exact intensitatea nuantelor si textura.
Swatch pentru rujurile rosii - primul rand




Swatch pentru ultimul rand de rujuri

Swatch pentru farduri la alegere: nuantele de pe partea stanga au la baza primer




Consider ca este o trusa chiar frumoasa, pe care mi-am dorit-o mult in special pentru ca este destul de complexa. Fardurile, aplicate cu primer rezista mult mai bine si sunt mai pigmentate, sper ca se intelege asta din poze. Rujurile le folosesc in fiecare dimineata...aleg nuanta in functie de starea mea! :)


Detalii despre produs

Valabilitate: 36 luni de la deschidere
Produs fabricat in Germania
Pret: 85 de lei


Ce spuneti de aceasta trusa? Va place? Ati achizitiona-o?


Multumesc pentru vizita!


Facebook   Bloglovin   Pinterest


Lory's Blog XOXO

* Produs primit pentru testare de la ProduseCosmetice.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!