vineri, 31 iulie 2015

Produse consumate #7

Buna, dragile mele!



S-a terminat luna iulie - sunteti fericite? Eu ma bucur, insa imi dau seama ca deja s-a dus mai mult de jumatate de an, iar Mos Craciun se pregateste sa vina la noi! Asadar, sa va pregatiti lista pentru acesta, pentru a nu fi luat prin surprindere si pentru a avea timp de bifat!:))

In luna iulie am consumat cel mai mult geluri de dus si deodorante - parca le-as manca, nu stiu de ce! Dar ce sa faci, la 2-3 dusuri zilnice, inca se putea si mai bine, nu? Dar haideti sa aflam produsele consumate in aceasta luna.


1. Apa de fata Balea Ultra Sensitive

Apa de fata de la Balea nu m-a dat pe spate, ultimul sfert de produs l-am folosit pentru curatarea tenului cand nu eram machiata si cand ma pensam pe mine sau pe fete, pentru a curata sprancenele. Are un review complet, pe care il puteti (re)citi AICI.


2. Ulei de par Kallos

Am tras de acest produs pentru a-l termina, pentru ca expira si era pacat de el. Un ulei de par care nu ingrasa parul si il lasa extrem de fin, moale si usor de coafat. Asadar un produs pe care il recomand, insa si pentru pretul mic (in jur de 10-15 lei a costat).


3. Sapun lichid Dove Fine Silk

Si de acest produs am tras sa-l termin si il luam cu mine in vacante, pentru ca un sapun lichid imi pare mult mai util, mai ales in concedii. Miroase foarte bine (cine nu cunoaste mirosul specific produselor Dove?) si merita incercat, pentru ca nu usuca mainile si miroase bine!


4. Gel de dus exfoliant Avon Senses Tropics

Imi plac gelurile exfloliante de corp de la Avon, toate aromele, insa Tropics parca m-a trimitea mereu la mare, la tarile exotice atunci cand il foloseam. Are particulele exfoliante mai mari (ca sa fac o comparatie: sunt mai mari decat la gelul exfoliant de la Dove), insa mie imi place ca fie asa! Nu-mi agreseaza pielea, iar aceasta mioase genial! 


5. Gel de dus Dove Go Fresh cu mandarine

A fost si la preferatele lunii iunie, chiar primul produs prezentat. Am vrut sa va vorbesc despre aceste produse de la Dove, insa din pacate nu am mai reusit. Miros foarte bine aceste produse, lasa pielea catifelata, nu o usuca...Dove! :)


6. Gel de dus Dove Deeply Nourishing

Pe acesta l-am avut in concediu la mare si l-am folosit amandoi. Ne-a placut si miroase exact a Dove clasic.

7. Lapte de corp hranitor sub dus Nivea

Am reusit sa-l dau gata si sunt tare mandra! Am tras ceva ca acest produs sa ajunga azi, aici, pentru ca va spuneam in articolele anterioare ca vreau sa-l incerc pe cel cu Q10. Are un review complet AICI.

8. Deodorant Anti-perspirant Spray Dove Silk Dry

Deodorantele Dove imi plac. Nu sunt preferatele mele, insa ne intelegem bine: ma protejeaza si imi place si mirosul lui.


9. Deodorant BU Trendy

Mi-a placut foooarte mult acest deodorant si l-am folosit pe post de anti-perspirant si a facut o treaba chiar buna! Miroase genial si ofera protectie intreaga zi. Are un review AICI.



10. Mini deo Gerovital H3 Fresh
11. Mini deo Gerovital H3 Evolution Diamond

Aceste mini deodorante sunt geniale de luat in vacanta, mai ales daca plecati cu avionul. Nu ocupa mult loc si sunt foarte spornice. As putea estima ca un singur astfel mini deo ar putea fi folosit mai bine de 2 saptamani. Unde mai pui ca sunt si eficiente! Cred ca voi achizitiona macar unul in varianta mare. Ambele mi-au placut: primul are o aroma fresh, de vara, iar al doilea are un miros putin mai intens, insa nu este deloc deranjant.


Voi ce produse ati mai dat gata in luna iulie? Cu ce va laudati si ce recomandati?



Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!