joi, 30 iulie 2015

Noutati in teste: Pell Amar, Farmasi, Flormar si Aubrey

Buna, dragile mele!


In aceasta luna iulie, care abia astept sa plece pentru ca recunosc, caldura ei si temperaturile pe care le-a adus cu ea, m-au coplesit total! Sufar la caldura, nu-mi place atat de mult soarele, iar asta este si din cauza faptului ca nu ma bronzez. Prefer primavara, toamna, desi vara are farmecul ei! Este momentul din an cand ma gandesc mai intens la vacanta, la concediu! :)

Pentru ca abia m-am angajat, nu stiu exact ce concediu voi avea, dar m-am bucurat impreuna cu iubitul meu de cateva zile aniversare la mare, la plaja si urmeaza sa mai vizitam cate ceva prin tara. Cate o zi-doua libere si vom reusi sa bifam locuri noi de vizitat in Romania. Va recomand si voua acelasi lucru, daca nu puteti avea parte de o vacanta in toata regula, iar Romania este o tara minunata, ce merita vazuta. Da, stiu, drumuri nu avem, taxe peste taxe, dar avem munte, avem mare, avem Dunare, avem de toate! :)

Dar haideti ca nu vreau sa va plictisesc, ci vreau doar sa mentionez ce produse am mai primit si ce produse testez in aceasta perioada.


PellAmar ne ofera produse concepute si fabricate in Romania, studiate atent de specialisti, astfel incat sa avem parte de solutii practice adaptate problemelor specifice omului: imbatranire, stres, conditii climatice. PellAmar doreste sa ne invete sa traim sanatos si frumos.
Am ocazia sa testez aceste minunate produse, pe care le aveam trecute la dorinte in agenda mea de multa vreme.
Asadar, testez in acest moment Gel Peeling din gama Bio Active Acne, care se foloseste precum un gel normal de curatare, evitand insa zona ochilor si a buzelor. Se clateste dupa 5 minutele.
Masca pentru acnee tot din gama Bio Active Acne mi-am dorit-o pentru ca mai am perioade in care cosurile isi fac de cap si mi-am spus ca aceasta masca ma va ajuta. 
Crema de corp din gama Organic Spa promite hidratare intensa, suplete, fermitate si elasticitate. Imi place extrem de mult aroma acestei creme de corp - miroase a citrice. Intra repede in piele si imi place sa o folosesc, ma relaxeaza.


Cei de la Pentru Corpul Tau mi-au oferit sansa sa mai testez cateva cosmetice de la Farmasi, asa ca am ales 2 lacuri de unghii: una simpla si una cu glitter - o sa-mi fie mai greu sa le folosesc acum, pentru ca eu am gel pe unghii, insa pot sa va spun ca nuantele sunt extrem de frumoase si perfecte pentru acest sezon. Am folosit nuanta 28 pentru pedichiura si rezista eroic. Adriana cred ca ma va ajuta pentru un review, pentru ca folosit aceasta oja si ii place. 
Am si un tus de ochi albastru cu sclipici si o apa de toaleta Amare Amare...ambalajul seamana foarte bine cu iubirea mea Amor Amor de la Cacharel si cred ca si asta a fost motivul pentru care am ales aceasta apa de toaleta. Face parte din categoria floral-fructata si imi place sa o folosesc pe timp de zi.


De la Flormar am primit cateva produse foarte frumoase, la care nu ma asteptam! Este vorba despre doua farduri de ochi Fusion Baked - care arata foarte bine la ochi, insa este nevoie de primer pentru o rezistenta mai mare a acestora.
Un balsam de buze care miroase minunat - a mere verzi si care este foarte usor de aplicat si hidrateaza intens buzele. 
Un primer sub forma de spuma cu SPF 25 care se aplica extrem de usor si care lasa tenul usor matifiat si pregatit pentru aplicarea fondului de ten, a BB Creamu-ului sau a urmatorului produs de machiat tenul. 
O mascara duo Lights Of Flowers pe care momentan nu am testat-o si stickere pentru unghii, pe care le voi testa probabil mai tarziu. Arata foarte bine produsele si tin sa va spun ca ma declar multumita de produsele de machiaj marca Flormar! Pana acum nu incercasem decat lacurile de unghii, pe care cred ca multe fete le iubesc! :)


Aubrey mi-a oferit ocazia sa testez aloe vera pura, in forma lichida! Chiar sunt extrem de curioasa despre acest produs, care spune ca este extrem de util de folosit dupa expunerea la soare. Are beneficii bine cunoscute de hidratare si de calmare a pielii.


Voi ce produse noi aveti in testare? Ce produse v-ati dori sa mai incercati?



Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!