miercuri, 29 iulie 2015

Wishlist LucLuc

Buna, dragile mele!


Niciodata nu avem suficiente haine, niciodata nu avem ACEL obiect vestimentar, desi sifonierele cu siguranta sunt pline si necesita o ordine majora. Ne trezim dimineata si stam in fata sifonierului cateva minute bune, pentru ca niciodata nu stim ce sa imbracam si cum sa asortam totul, astfel incat sa iasa o tinuta lejera, frumoasa si de efect, indiferent de locatia in care trebuie sa ajungem.

Si bineinteles dorim sa fim atragatoare, sexy, aranjate si asortate (sau nu), insa intotdeauna cautam sa fim comode si sa ne simtim bine cu ceea ce purtam - eu asa tind sa cred si sper ca sunteti de acord cu mine! :)

Am descoperit un nou site de hainute dragute si accesorii, astfel incat sa nu ducem lipsa de idei cand vine vorba despre o noua vestimentatie. Este vorba despre LucLuc, un site ce ofera transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii voastre. Sincer acest lucru il vad un mare plus, pentru ca de multe ori cautam sa cumparam haine de calitate, la preturi accesibile, iar tranportul este de multe ori mare, mai ales pentru comenzile din afara tarii si ne cam opreste sa comandam si sa finalizam o comanda.

Eu am reusit sa-mi fac un mic wishlist si v-am pregatit cate o piesa vestimentara din categoriile principale de pe site, astfel ca va trebui sa intrati pe cuvantul AICI, care contine link direct catre produs - puteti afla detalii despre produs, pret si mai multe poze!

* O pereche de blugi albi ii consider indispensabili...voi?

Detalii AICI

* O fusta asimetrica imi pare foarte cool si pe care o poti asorta foarte bine atat cu sandale, cat si cu o pereche de tenisi albi sau colorati! Va place?

Detalii AICI

* Acest top este minunat! Imi place cum arata, imi plac combinatiile de culori si il vad potrivit la o fusta simpla cu talie inalta sau o pereche de pantaloni, tot cu talie inalta. Voi cu ce l-ati imbraca?

Detalii AICI

* Rochita asta imi place extrem de mult...e diferita, iar asta ma face sa imi placa mult!

Detalii AICI

* Niciodata suficiente costume de baie, asa-i? Imi plac cele colorate, din doua piese, iar pe site gasiti mai multe modele!

Detalii AICI




* O geanta colorata consider ca trebuie sa existe pentru fiecare doamna sau domnisoara! O poti asorta cu o tinuta simpla, iar aceasta va fi pata de culoare care va intregi tinuta!

Detalii AICI

Ce parere aveti despre produsele de pe acest site LucLuc? Va face ceva cu ochiul din lista mea?


Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!