marți, 18 august 2015

1dress2wear - Made in Romania

Buna, dragile mele!



Probabil ati vazut deja ca ieri am primit un coletel la birou si foarte curioasa sa aflu ce se afla inauntru, am facut repejor o poza si am deschis coletul. Se afla o frumoasa rochita, nude, cu o jupa roz si curelousa maro in talie. Daaa, Lolita a ajuns la mine! Dar, stati putin! Trebuie sa va introduc acest site, de care probabil ati auzit deja...sau nu! Iar daca nu ati auzit de el, nu-i nici o problema, pentru ca intram in lumea lui imediat!


Va plac rochitele, nu-i asa? Indiferent daca alegeti sa le purtati zilnic, la birou, la plimbare sau doar la ocazii speciale, aceasta piesa vestimentara este o creatie minunata! Dar voi stiti cine a inventat rochia? M-am interesat putin pentru voi si iata ce am aflat:

" Sonia Rykiel (83 de ani) s-a nascut intr-o suburbie pariziana, la Neuilly, fiind cea mai mare din cele cinci surori ale unei familii evreiesti. Fata unei rusoaice si a unui roman, Rykiel a crescut in Parisul interbelic care i-a marcat viziunea artistica a carierei...
Totul a inceput pentru Sonia Rykiel cu haine de sarcina realizate pentru ea, la inceputul anilor ’60, cand era insarcinata cu primul ei copil...
„Prima oara am facut o rochie, pentru ca eram gravida si voiam sa fiu cea mai frumoasa femeie insarcinata. Apoi am facut pulovarul, pentru ca voiam sa am unul cum nu are nimeni“, povestea Sonia Rykiel in cadrul unui interviu.
A creat prima rochie fara bretele inca din 1964, a promovat piesele suprapuse si a popularizat dungile in culorile curcubeului, rochiile vintage, fularele din blana si fusta-pantalon..."

Puteti citi mai multe in acest articol - AICI.

Dar astazi nu vorbim despre Sonia Rykiel, ci despre 1dress2wear. Este un site romanesc, cu sediul in Bucuresti, care ofera doamnelor si domnisoarelor tinute foarte cool si frumoase, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul la care trebuie sa participe. Navigand pe site, sigur veti gasi aici si voi produse pe care sa le doriti, care sa va placa.

Veti gasi rochite elegante, office si casual, pantaloni si camasi, dar si accesorii cu care sa va mandriti si care sa va scoata in evidenta tinuta aleasa. Produsele fac parte din doua colectii: Diva si Lolita si va las cu doua rochite, de la fiecare colectie in parte, pentru a va convinge.

Detalii AICI

Detalii AICI

Veti putea gasi aici chiar si pantofi, sandale si balerini.  Incaltamintea este realizata din piele naturala, in interior si in exterior, sunt realizate in Romania si promit comoditate si eleganta. Sunt cateva modele pe care am pus ochii si o sa vi le arat si voua, sa-mi spuneti si parerea voastra!


Detalii AICI

Detalii AICI


Eu am avut ocazia sa primesc rochita Lolita, pe care ati vazut-o ieri (o particica din ea) pe pagina de Facebook, insa va urma si pe blog! Va spun ca cei de la 1dress2wear sunt foarte seriosi si prompti. Am primit coletul prin curierat rapid, chiar la birou. Calitatea rochitei Lolita este foarte buna. Are o nuanta frumoasa de nude, cu tendinte roz, datorita captuselei roz. Dar nu va dezvalui totul acum, ci va tin putin in suspans.

Va mai spun doar atat: daca va abonati la newsletterul lor, veti primi o reducere de 10%!

Ce spuneti de acest site si de produsele prezentate de mine? Va plac?


Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!