miercuri, 19 august 2015

Skinny Tint Foundation de la MustaeV - REVIEW

Buna, dragile mele!



A venit vremea sa va povestesc despre un alt preferat al lunii iunie si anume despre fondul de ten de la MustaeV, Skinny Tint Foundation. Desi in aceasta luna nu am folosit prea des fond de ten, datorita caldurii care m-a topit pur si simplu, totusi l-am testat in anumite zile caniculare si il voi folosi pana la ultima picatura!


Probabil ati mai auzit de acest brand (sau poate ca nu), dar vreau sa va spun totusi cateva cuvinte. MustaeV este un brand de prestigiu coreean, ce a lansat in 2009 prima linie de produse de machiaj, insa compania are mai mult de 60 de ani de experienta in dezvoltarea si furnizarea produselor. Fiecare produs este testat de o intreaga echipa de profesionisti, iar acum, MustaeV colaboreaza cu multi makeup artisti internationali.

Fiind un brand coreean, acest brand transmite ideea de ten curat, frumos, luminat, ca de portelan. Eu am aflat de MustaeV participand la concursul Sudessei, cand am intrat pentru prima data pe site-ul lor - AICI. Mi-au placut multe produse, dar am ales 3 pentru participarea la concurs si iata-ma fericita castigatoare a premiului pus in joc, adica acest fond de ten, in nuanta 21 Bright Beige

M-am intalnit cu Maria si mi-a spus de la inceput ca este posibil ca nuanta sa fie putin cam inchisa. Fondul de ten este disponibil doar in 4 nuante: Innocent, Bright Beige, Sand Beige si Sienna Beige. Cred ca Innocent, prima nuanta, mi s-ar fi potrivit mult mai bine si daca nu nimeresc totusi nuanta potrivita la un fond de ten, folosesc o pudra mai inchisa daca acesta este prea deschis, o pudra mai deschisa daca acesta este mai inchis sau aleg sa combin produsul cu un alt fond de ten, astfel incat sa arate natural pe ten, iar nuanta sa fie cea potrivita.



Skinny Tint Foundation promite un ten fara cusur intreaga zi: acoperire perfecta, senzatie de confort si lejeritate, fara ten incarcat.

Produsul se afla intr-un tub de plastic, transparent, iar acest lucru imi place, pentru ca pot sa vad cat produs mai am. Cu sistemul de dozare pe care il are si anume o pompita, nu irosesti produs si poti sa folosesti cantitatea necesara unei aplicari. Este suficienta o cantitate destul de mica pentru un singur strat, asadar este si un fond de ten spornic.




Textura lichida si cremoasa este singura folosita de mine la fonduri de ten (da stiu, rusinica, dar nu este timpul pierdut pentru a incerca si alte texturi), iar acest aspect imi place pentru ca se intinde foarte usor si arata frumos si natural pe ten.

Ofera o acoperire medie si uneori il aplic doar intr-un singur strat, insa l-am aplicat si in doua straturi. Nu acopera monstruleti prea mari, insa acopera roseata si putin pistruii (nu ca mi-as dori neaparat acest lucru, pentru ca nu ma deranjeaza), uniformizeaza frumos tenul, nu se simte pe ten, deci acesta nu este incarcat. Nu am observat sa se stranga sub ochi, creand linii inestetice.

Despre nuanta va pot spune ca este o idee mai inchisa, dar nu mi se pare ca s-ar vedea vreo diferenta, cel putin nu una inestetica sau prea mare, asadar este usor adaptabil.




Despre rezistenta pot spune ca este cel mai rezistent din cate am incercat pana acum! Dar asta cred ca depinde foarte mult si de un primer, o baza matifianta buna. L-am incercat de multe ori direct peste ABC Derm de la Bioderma si mi-a placut foarte mult cum se vedea pe ten si cum rezistau impreuna intreaga zi, peste mai bine de 10 ore! Eu nu l-am folosit fara pudra, asa ca poate si aceasta ajuta produsul sa reziste mai mult. Deci aceste 3 produse (ABC Derm + Skinny Tint Foundation + pudra) ofera un rezultat de care eu personal, sunt foarte multumita!

Daca ai tenul uscat, ar fi bine sa folosesti inainte de aplicarea acestui fond de ten o crema hidratanta, pentru ca acesta sa nu scoata in evidenta zonele uscate.



Produsul are si FPS 20, un gramaj de 40 ml si o valabilitate de 12 luni de la prima utilizare.


Cine a mai folosit acest fond de ten? Cum vi se pare? Iar daca nu l-ati folosit, v-ati dori sa-l incercati?


Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!