joi, 27 august 2015

Exfolierea pielii cu mar si scortisoara de la Balea

Buna, dragile mele!



Exfolierea este un pas important in rutina de ingrijire a unei femei si este indicat sa il realizam inainte de epilare, pentru a indeparta celulele moarte si pentru a ajunge cat mai usor la firele de par de sub piele, dar nu doar atunci. 
Ce este exfolierea? Este un procedeu care se realizeaza pentru indepartarea straturilor de piele moarta, care impiedica regenerarea celor noi.


Este bine ca atunci cand alegem sa ne exfoliem pielea sau tenul, acestea sa nu fie agresate si sa fie alese in functie de tipul de ten/piele. Acest procedeu este considerat ca fiind cel mai important din tehnicile de ingrijire, pentru ca rezolva probleme ale pielii si mentine in acelasi timp un tonus sanatos. Trebuie sa tineti cont de tipul de piele pe care il aveti si sa alegeti produse speciale dedicate tipului de ten/piele.



Astazi eu va vorbesc despre un exfoliant abraziv, mai exact despre crema-ulei peeling pentru dus cu mar si scortisoara de la Balea. Acest produs a aparut si la preferatele lunii mai si inca il folosesc cu mare drag! Mie imi place ca atunci cand imi pregatesc pielea pentru epilat, sa folosesc un exfoliant cu particule abrazive mai mari, insa nu foarte mari, pentru a nu o agresa, mai ales ca urmeaza sa fie "chinuita" cu ceara sau epilator.

Exfoliantul acesta ma duce cu gandul la Craciun, datorita aromei sale minunate...ma duce cu gandul la prajituri facute in casa, la vin fiert cu scortisoara, la placinta cu mere si presarata cu scortisoara...mmm un deliciu pentru simturile mele olfactive! :)




In privinta exfolierii, pot spune ca face o treaba chiar buna, iar acest procedeu este chiar placut si delicat. Dupa utilizare nu exista piele inrosita, ceea ce inseamna ca particulele abrazive nu sunt prea aspre cu pielea mea. Nu ma ustura pentru ca nu insist si nu exagerez si, un alt aspect important, nu il folosesc zilnic. Nici nu este recomandat sa folosesti exfoliante zilnic, pentru ca este nevoie ca noile celule sa se regenereze.



Am gasit acest exfoliant in DM la doar 4 lei, insa era in editie limitata - deci inca un motiv, pe langa pretul foarte mic, sa ajunga in baia mea!

Voi ce produse pentru exfolierea pielii folositi? De cate ori va exfolianti pielea intr-o saptamana?



Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Un comentariu:

  1. Imi place la nebunie! L.am avut si eu si l.am recumparat! Momentam am alt scrub, dar urmeaza cel cu mar si scortisoara

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza pentru mine!