marți, 25 august 2015

O altfel de hidratare pentru corp cu PellAmar

Buna, dragile mele!



Nu stiu cum sunteti voi, insa eu nu obisnuiesc sa folosesc prea mult creme de corp sau lotiuni pe timpul caldurii, insa anul acesta a fost altceva, a fost diferit. Nu stiu daca asta se datoreaza blogului, sau faptului ca sunt mai interesata si mai atenta la pielea mea decat anul trecut de exemplu, insa tind sa cred ca aceasta este principala cauza.

V-am mai povestit pe blog despre o crema de corp, care este de fapt un lapte de corp de la Nivea si cu care m-am inteles chiar bine (puteti afla mai multe in acest articol - AICI), insa astazi vorbim despre un produs diferit. 

Si de ce este diferita aceasta crema de corp? Pentru ca produsele PellAmar sunt dermato-cosmetice concepute si fabricate in Romania, pentru ca biocosmeticele Pell Amar valorifica superior una din bogatiile naturale ale Romaniei si anume extractul Pell Amar, obtinut din namol sapropelic de catre prof. dr. IONESCU CALINESTI. Extractul natural de namol sapropelic este un complex mineral organic si enzimatic cu proprietati biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative si vasodilatatoare demonstrate atat experimental cst si in cercetari clinice.

Descriere oficiala

Intens hidratanta, compenseaza deficientele de lipide,     calmeaza si restabileste confortul si supletea. 

Beneficii:
Extract Pell Amar - sursa naturala de energie pentru piele - ajuta la pastrarea functiilor pielii supuse diversilor factori de stres cotidian. Aspectul pielii se imbunatateste vizibil, capata fermitate si elasticitate. 
Un amestec de uleiuri cu adaos de unt de shea si vitamina E (tocoferyl acetat) ce contribuie la:
-hidratarea pielii uscate si iritate;
-revitalizarea pielii obosite si uscate;
-protectia UV;
-regenerarea pielii;
-stimularea si activarea microcirculatiei. 

Utilizare:
Atunci cand pielea devine uscata si iritata, este nevoie de o ingrijire speciala. Intens hidratanta, crema de corp compenseaza deficientele de lipide, calmeaza si restabileste confortul si supletea.
Se recomanda utilizarea zilnica, dimineaaa si seara, masand usor pe pielea curata, pana la absorbtia completa. Nu lasa pielea grasa. 

Ingrediente:

AQUA, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL       STEARATE, PEG-100 STEARATE, GLYCEROL, SWEET ALMOUND OIL, CETEARYL ALCOHOL, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), SHEA BUTTER, STEARIC ACID, ORANGE OIL, TOCOFERYL ACETATE (VIT.E) (AND) LECITHIN EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN / PHENOXYETHANOL, PEG-200 / ALGIC ACID / AGAR / CI 77288 / CI77289.




Parerea mea

Mi-am dorit sa incerc produse PellAmar si aveam cateva produse pentru ingrijirea tenului pe listuta mea de dorinte, care mereu se mareste. Si iata ca a venit momentul sa testez cateva produse si am ales printre alte doua produse pentru ten, despre care va voi vorbi cu alta ocazie, si o crema de corp, care face parte din gama Organic Spa. Am citit descrierea oficiala si m-a convins destul de repejor sa o incerc!
Pot spune ca am facut o alegere buna, iar crema aceasta ma incanta si imi bucura simturile olfactive la fiecare utilizare!
Cum de ce? Nu v-am spus? Miroase a citrice! A lamaie, a portocala, a gref. Iar aroma ramane in piele pana a doua zi. Imi place mult pentru ca intra in piele usor, nu lasa senzatia de gras si inca o data: miroase foarte bine!
Iubitul meu m-a intrebat intr-o seara: "Dar ce miroase asa aici? Ai desfacut o portocala?" :))
Va dati seama ca m-a bufnit rasul instant si apoi si-a dat seama ca "vinovata" este crema PellAmar. 
Intr-o alta seara, una din viitoarele mele potentiale cumnate m-a intrebat: "Dar de ce miroase aici a lamaie?" :))



Deci, asa cum va spuneam, fiecare simte aroma cremei cum ii place mai mult, insa produsul contine ulei de portocale, care are proprietati tonice.
Mirosul uleiului de portocale are un rol relaxant, poate si din cauza asta imi place sa folosesc aceasta crema: ma relaxeaza, imi ofera hidratare, o aroma delicioasa si se intinde destul de repejor.
Desi nu am folosit-o seara de seara (pentru ca imi place sa folosesc crema de corp seara, dupa baie si o tin pe noptiera, sa imi fie aproape), pot spune ca am observat si o mica imbunatatire in ceea ce priveste fermitatea pielii.


Asa cum observati in lista de ingrediente, produsul nu contine alcool sau parfum (cetearyl alcohol este utilizat ca un emolient sau agent de ingrosare) si contine ingrediente bune, blande cu pielea, astfel incat le puteti utiliza cu incredere. Pentru mai multe informatii despre ingrediente, puteti verifica in dictionarul de ingrediente (http://www.paulaschoice.ro/dictionar-de-ingrediente).


Nu ii gasesc nici un punct slab sau negativ, astfel ca ma declar multumita de acest produs si incantata ca am avut ocazia sa il testez. Crema de corp are o cantitate de 250 ml, 12 luni valabilitate de la prima utilizare, a venit sigilata si costa 34 lei. Nu contine parabeni si este testata dermatologic.



Voi ati folosit biocosmetice de la PellAmar? Ce spuneti despre aceasta crema de corp?


Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!