vineri, 21 august 2015

Machiajul meu pentru ochi albastri

Buna, dragile mele!



Imi era tare dor de un machiaj pe blog! Cand am realizat acest machiaj (era o zi de duminica cu ceva grade in termometre, in care am stabilit o iesire cu mai multi prieteni) si am zis eu: o ocazie perfecta pentru a realiza un machiaj, pentru a-mi scoate ochii albastri in evidenta si pentru a incerca doua produse noi. Cand am pus manuta pe pensule si am inceput sa ma machiez, am spus ca nu pot face asta!
Si nu era neaparat din cauza caldurei, ci mai mult din cauza faptului ca nu am mai facut asta o buna bucata de timp. Insa, am continuat si iata ce a rezultat!


Sunt mandra de mine si, desi mai am de exersat (pentru ca vreau si mai mult), pot spune ca incepe sa-mi iasa si mie! Mai sunt multe de realizat, insa eu nu postez aceste machiaje pentru a invata pe cineva cum sa se machieze, ci pentru ca am nevoie de pareri, sugestii si critici constructive, astfel incat sa evoluez. Acum, ca toamna a venit (cel putin zilele acestea am impresia ca este o toamna tarzie), voi reincepe iar sa ma machiez mai des si poate sa incerc culori noi, poate tehnici noi.

Nu va mai retin, pentru ca este deja tarziu si saptamana inca nu s-a incheiat, asadar astept parerile voastre despre ceea ce postez, pentru ca acestea sunt cele mai importante pentru mine! :)









PRODUSE FOLOSITE

OCHI: 
- Baza de machiaj pentru ochi Avon
- Trusa de farduri Fraulein38 (Review
- Fard de ochi Flormar Matt Terracotta
- Gel contur de ochi Saffron Negru
- Mascara Maybelline Lash Sensational

SPRANCENE:
- Kit de sprancene Elf (Review)
- Gel de sprancene Make-up Studio (Review)

TEN:
- Baza de machiaj Just Cosmetics
- Fond de ten MustaeV Skinny Tint Foundation (Review)
- Corector lichid Flormar Perfect Coverage
- Pudra pulbere translucida Make-up Studio (Review)

BUZE:
- Balsam de buze Flormar
- Ruj din paleta Fraulein38





Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!