joi, 20 august 2015

Demachiant bifazic pentru ochi Nivea - REVIEW

Buna, dragile mele!


Demachierea si curatarea tenului sunt lucruri esentiale daca vrei ca tenul tau sa arate bine, sa respire si daca vrei ca acesta sa iti fie recunoscator peste ani. Ar fi bine ca fiecare doamna si domnisoara sa foloseasca produse destinate tipului ei de ten si sa ajunga la o rutina zilnica, de la care sa nu se abata. Consider ca nu este un lucru cu care sa ne jucam: frumusetea vine din interior, dar asta nu inseamna ca exteriorul trebuie neglijat.

In urma cu  mai bine de 2 luni foloseam pentru demachierea ochilor solutia micelara pe care o foloseam si pentru ten, asta pana cand am decis sa incerc si un demachiant special pentru aceasta zona, mai sensibila si mai delicata. Asa ca m-am oprit prima data la bifazicul pentru ochi de la Nivea. 


Descriere oficiala

" NIVEA Demachiant de ochi Double Effect dizolva rapid chiar si rimelul foarte rezistent la apa, fara a insista excesiv.

Cum actioneaza:
NIVEA Demachiant de ochi Double Effect imbogatit cu Extract de Albastrele:
- Indeparteaza eficient chiar si cel mai rezistent rimel si machiaj fara a insista excesiv.
- Protejeaza genele sensibile datorita formulei sale delicate bifazice.
- Formula nu lasa pelicule uleioase pe piele.

Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic si oftalmologic.
Agita bine inainte de utilizare.
Aplica pe un disc demachiant si curata usor zona ochilor, din coltul interior spre cel exterior. Nu este nevoie de reaplicare. Potrivit si in cazul utilizarii lentilelor de contact."


Parerea mea

Produsul se afla int-un recipient de plastic, transparent. Are un gramaj de 125 ml, suficient cat sa poata fi folosit mai bine de 2 luni de zile si a costat 14 lei. Eu l-am folosit zilnic de cand l-am cumparat si, asa cum se vede si in poze, inca mai am produs. Imi place foarte mult acest produs pentru ca nu imi irita ochii, nu lasa senzatia de gras sau uleios, iar machiajul este indepartat cu succes. 



Are un miros subtil si foarte placut, iar sistemul de dozare este perfect cat sa nu irosesc produs inutil la utilizare. Ei spun ca nu este nevoie de reaplicare, insa eu spun ca are. Mai ales daca folositi produse rezistente la apa, pe care le indeparteaza, insa nu imediat: aplici o data cu discheta, si gata! Eh, mai aplici o data daca este nevoie, fara a apasa si fara a insista. Miscarile trebuiesc sa fie blande, din interior catre exterior, de sus in jos, pana eliminati totul! Mi s-a intamplat ca la mascara de la Maybelline Lash Sensational sa reaplic bifazicul, insa mascara nu a avut sanse de izbanda! :D



Asa cum spuneam si mai sus, zona ochilor este mai sensibila, pielea din jurul ochilor este mai subtire si are nevoie de ingrijire atenta. Iar cum ochii ii am mereu cel putin rimelati, am nevoie de un produs delicat, care sa nu irite sau sa nu agreseze zona. Iar cu bifazicul de ochi Double Effect de la Nivea am reusit sa ma demachiez fara sa agresez in vreun fel, fara sa insist sau fara sa irit in vreun fel ochii.


Imi amintesc de anii de liceu, in care foloseam celebrul lapte demachiant Doina - si acum realizez cat de rau faceam. Nu spun ca nu ar fi un produs bun, insa tenul meu mixt nu imi multumea cu siguranta. Fiind un lapte, un produs cremos, avea tendinta de a ingrasa si mai mult tenul...si imi aduc perfect aminte ca exact asta se intampla! Dar astazi avem atat de multe produse accesibile, de calitate, care se comporta bland cu tenul, incat este pacat sa nu profitam. Pana la urma este o investitie in noi, si consider ca meritam asta! :)


Revenind la demachiantul pentru ochi de la Nivea - il recomand! Descrierea oficiala spune totul: nu este nevoie sa insistati astfel incat sa ramaneti cu gene pe discheta, sau sa le rupeti, le protejeaza, nu lasa pelicula uleioasa pe piele si demachierea ochilor va fi mult mai usoara si mai relaxanta cu acest produs. Trebuie agitat foarte bine inainte de aplicare si 1,2,3...sunteti gata pentru culcare!


Ati folosit demachiante bifazice? Pe care le indragiti?


Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!