marți, 4 august 2015

Preferatele lunii IULIE

Buna, dragile mele!



Pentru astazi am pregatit produsele pe care le-am folosit si care mi-au placut in luna iulie. Nu au fost foarte multe, asta pentru ca de multe ori nici nu m-am machiat prea mult, astfel incat sa am produse cosmetice in postare, insa cu siguranta nu avem nevoie doar de cosmetice pentru a ne simti frumoase, nu-i asa? Sper sa gasiti produse care sa va atraga si am la final si cateva recomandari pentru voi!

Pentru ca nu vreau sa ne lungim prea mult, haideti sa aflam preferatele lui cuptor.


1. Intensificator de gene Realash





Acest produs a fost prezentat pe blog in luna mai, insa eu l-am folosit de atunci si vreau sa va spun ca am obtinut rezultate: gene mai puternice si mai dese, insa momentan va las cu o poza demonstrativa, insa revin cat de curand cu parerile finale despre acest produs.

2. Solutie de curatat pensule Ebelin



Am cumparat acest produs vazandu-l la Iguanitza si ma bucur tare mult ca a postat cateva pareri despre aceasta, suficient cat sa merg in DM si sa-l cumpar. A costat 15 lei si daca vreti voi reveni cu mai multe detalii despre acesta.

3. Gel de dus BU In Action



Imi place la nebunie acest gel de dus. Miroase a fructe de padure, iar aceasta ramane pe piele, asa ca ma bucur de dimineti placute, racoroase si delicioase inca de la primul dus.

4. Gel de dus Palmolive So Vibrant



Fructe, fructe si iar fructe! Sunt foarte bune de mancat, insa atunci cand aplici produse cu arome fructate pe piele, parca devine totul un basm, te duce cu gandul departe - la vacante, la tari exotice, la smoothie-uri and so on. Acesta contine fructe de goji, ulei de ghimbir si hibiscus. Trebuie sa le incercati, pentru ca sunt extrem de accesibile si miros tare bine, iar pe piata gasiti o gama variata de arome.

5. Sampon uscat Swiss-O-Par Frottee



Nu il folosesc prea des, insa atunci cand apa calda nu ai in ziua in care "programezi" spalatul parului, apelezi la un sampon uscat. Il consider eficient, imi place ca nu-mi imbacseste parul, ii ofera volum, si cel mai important: absoarbe sebumul. Asadar, va recomand sa aveti un sampon uscat in casa, in caz de urgenta. Trebuie sa aveti grija totusi: in ziua in care l-ati folosit, seara este necesara spalarea parului cu sampon, astfel riscati imbacsirea parului si probabil aparitia matretii.

6. Crema de corp Pell Amar



Imi place mult aroma acestei creme, ce intra repede in piele si o hidrateaza. Miroase a ce credeti? A citrice! :))

7. Ruj Flormar SuperMatte



Acest ruj rosu este extrem de rezistent. M-am dat la ora 9:30, iar urmatoarea aplicare a fost la orele 16:30, asadar cam 7 ore de rezistenta, timp in care am si mancat si baut. Asadar, vi-l recomand. Plus ca nu usuca buzele! Are inca o bila alba datorita acestui lucru, pentru ca rujurile mate in general au tendinta de a usca buzele, insa acesta nu face asta!


8. Mini deodorante Gerovital



Am avut doua variante: H3 Fresh si H3 Evolution, varianta Diamond. Vi le recomand, iar eu sigur voi alege unul in varianta mare. Chiar inainte de a incepe sa lucrez la acest articol am aruncat cele doua flacoane.


9. Hollywoodul este ca un liceu de fite - Zoey Dean


Este o carte usoara, vesela si frumoasa. Mi-a placut foarte, foarte mult! Am scris mai multe despre aceasta carte AICI.

10. Daca as ramane - Gayle Forman


Este o carte trista din punctul meu de vedere, probabil si filmul te face sa plangi (If I stay), insa este o carte pe care pur si simplu nu am lasat-o repede din mana si o citeam zilnic in RATB, de la munca pana acasa si invers. De aceea am reusit sa termin 2 carti atat de repede: mi-au placut mult si m-au atras! Este usor de citit si sincer incep sa cred ca persoanele care sunt in coma, aud...ne aud, desi nu se misca...Interesanta cartea!


11. Recomandari de Filme: 
* Tres metros sobre el cielo 



Doamne!!! Acest prim film este de vazut, fetelor! Mario Casas este un actor bun rau! Din toate punctele de vedere! :))  Merita vazut filmul, este super interesant si chiar te duce cu gandul la o iubire perfecta...Iar acest film este cel mai cunoscut in care a jucat actorul, iar daca va place spaniola, cu atat  mai mult trebuie sa il vedeti! Chiar m-as uita de muuulte ori la el! Cred ca ar putea fi al doilea film preferat, dupa A walk to remember!
A aparut in 2010, iar in 2012 a aparut si partea a doua: Tengo ganas de ti! 

* Domnul Claude si fiicele lui



Al doilea este o comedie geniala! Cine s-a gandit la aceasta idee, merita mii de laude! Este vorba despre doi parinti, ce au 4 fete, care se casatoresc cu barbati diferiti, dar ce este amuzant este ca acestia sunt au religii diferite: musulman, evreu, budist, insa surpriza cea mare vine din partea fetei cele mai mici...trebuie sa urmariti acest film! 


Cand am inceput sa ma gandesc la favoritele lunii, nu ma asteptam sa fie asa multe! Ma bucur pentru asta si vreau sa imi spuneti: voi ce produse ati folosit cel mai mult in luna iulie si ce v-ar tenta sa testati din cele prezentate de mine!



Multumesc pentru vizita!

Pupici, Lory's Blog


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!