marți, 11 august 2015

Ghiozdanele cochete? Da, te rog!

Buna, dragile mele!




Am lipsit cateva zile bune, o saptamana de pe blog, insa va spun sincer ca a fost bine venita escapada noastra la munte! Am petrecut cateva zile departe de caldura, de casa, de problemele zilnice si de griji, departe de munca, alaturi de iubitul meu si doi prieteni. A fost extrem de frumos si, desi foarte obositor, as mai face asta! As lua-o de la capat!




Ce anume as mai face poate va intrebati. Well, dormitul in cort, in plina natura!!! Nu credeam ca imi va placea, ba chiar am plecat putin trista gandindu-ma la acest aspect, insa odata ajunsa la locatia stabilita - 
Plaiul Foii, Zarnesti, Judetul Brasov (locatie ce merita vazuta), am spus ca am facut bine ca am acceptat sa plecam. Am vazut luna cum rasarea, milioane de stele, o liniste deplina si o priveliste minunata. 

Astazi insa vreau sa va arat cateva produse care mi-au atras atentia. Am vazut chiar si la noi aceste produse: este vorba despre ghiozdanele colorate, ce sunt foarte practice si frumoase. 


Cum scoala bate la usi (desi nu pentru toti, eu am trecut de mult de aceasta perioada frumoasa), consider ca un ghiozdanel da bine chiar si la plimbare, la munca - combinat cu o rochita simpla, cu tenisi si o palarioara in cap, cred ca ar iesi o tinuta de efect. Voi ce spuneti?


Va las acum sa admirati cateva modele care mi-au placut si astept parerile voastre!
Multumesc pentru vizita!


Pupici, Lory's Blog



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!