vineri, 14 august 2015

Produse care nu mi se potrivesc/Dezamagiri

Buna, dragile mele!


Niciodata nu avem suficiente produse, nu-i asa? Si suntem mereu tentate sa incercam produse care au parte de un marketing puternic si pe care le vedem promovate peste tot, despre care citim in blogosfera, insa se pare ca uneori, desi produse recomandate, se intampla ca acestea sa ajunga in mainile noastre si sa constatam cu tristete ca nu ni se potrivesc. Cred ca deja toate stim ca articolele de tip review sunt subiective si fiecare isi exprima parerea si experienta pe care o are cu un anumit produs incercat.


Si pentru ca mi-e greu sa cred (chiar imposibil) ca absolut toate produsele pe care le cumparam sau le primim ne sunt destinate si ne sunt benefice, a venit randul sa va arat si eu cateva produse cu care nu m-am inteles, de la care am avut alte asteptari si care m-au dezamagit. Veti vedea ca majoritatea au fost cumparate in urma unor recomandari ale colegelor mele de breasla, dar care, bineinteles, nu au absolut nici o vina pentru faptul ca nu mi se potrivesc, pentru ca, asa cum spuneam si la inceput, fiecare isi spune parerea si vorbeste din experienta sa personala.

1. Sampon Gerovital Plant antimatreata cu ichtiol


Acest sampon l-am cumparat la recomandarea Ralucai, despre care citisem cat de bine i-a facut si cat de eficient a fost pentru ea. A doua zi eram in farmacie si il cautam. Stiam de mirosul puternic de gaz sau petrol (asa ceva) si stiam ca ma va deranja, insa am spus ca trebuie sa rezist, totul pentru a scapa definitiv de matreata. L-am folosit exact cum scria pe instructiuni, dar ce credeti? Nu a avut nici un efect impotriva matretii insistente. Pentru parul si scalpul meu acest produs nu a functionat si desi l-am terminat pe tot, nu am cumparat si al doilea flacon. Sa nu mai spun ca la utilizarea lui imi cadea mult mai mult par decat de obicei. Pentru mine nu a functionat asa cum ma asteptam.


2. Sampon Garnier Ultra Doux cu 5 plante


L-am cummparat vazandu-l in blogosfera laudat de multe fete. Inca il mai am, insa imi spal pensulele cu el. E pacat de el, ca are plante benefice parului (ceai verde, lamaie, eucalipt, urzica si verbena) si am zis ca macar pensulele mele sa fie multumite. Ele nu au de obiectat nimic despre produs! :))


3. Sampon antimatreata Nivea Gloss



O maaare dezamagire. Desi imi plac multe produse Nivea, ba chiar am realizat un top 5 de preferate, acest produs m-a dezamagit complet. Primele doua utilizari au fost placute: miros placut, par matasos (din aceasta cauza l-am introdus si la preferatele lunii iunie), insa am observat ca matreata reapare. Ba chiar se inmulteste. Si am zis: STOP! E de la acest minunat sampon, cica anti-matreata. Inca sta in baie cuminte, si ma gandesc ce sa fac cu el, pentru ca are si o cantitate mare, de 400 ml. Idei?


4. Balsam de par Balea Repair


Acest balsam a fost primul produs cumparat din DM, marca proprie Balea. Nu mi-a placut; in afara de faptul ca mirosea bine, nu am observat nici o imbunatatire a parului la folosirea lui. Sunt destule produse marca Balea ce merita incercate si am si eu cateva pe lista de testat.


5. Balsam de par Garnier cu miere


Se pare ca produsele pentru par mi-au dat multe batai de cap! :))
Miroase extrem de bine, nimic de zis sau de comentat la acest aspect. Se presupune ca mierea este benefica pentru parul degradat, dar la fel ca la cel de la Balea, nu am observat imbunatatiri. Dar fata de cel de la Balea, aroma lui ramane mai mult timp in par si il lasa mai moale. Stiu ca majoritatea il prefera si se inteleg bine cu el, insa eu nu fac parte din aceasta categorie.


6. Deodorant spray Lady Speed Stick


Acum cativa ani imi placea aceasta marca de deodorant, insa acum nu il pot folosi deloc, deloc. Nu il arunc, poate iarna e mai eficient...poate ii place mai mult la rece! :))


7. Mini lac de unghii L'oreal Color Riche



Ohhh si ce mult mi-a placut nuanta - 856 Peach Neglige! Parca ma striga de pe raftul din DM, iar pretul de 10 lei l-a facut irezistibil. Pacat insa ca nu il pot folosi: lasa urme, nu se aplica deloc uniform si se usuca cam greu.


8. Lac de unghii ProNails



Stiu de acest brand ca fiind unul high-end (este posibil sa ma insel, insa pretul unui astfel de lac de unghii ma duce cu gandul la Opi, care si ele sunt scumpe si care nu isi merita banutii). O nuanta extrem de frumoasa de roz - 336 Instant Anticcte, am purtat-o la o manichiura pe care v-am prezentat-o AICI, insa a doua zi le-am sters. Oja nu rezista, se aplica greu, se usuca in sticluta si se usuca greu si pe unghii, iar doua straturi sunt deja cam multe.


9. Lac de unghii Gabrini 3D



Nu stiu ce pretentii sa fi avut cand am luat acest produs! :)) Daca stie cineva ce inseamna 3D la o oja si cum ar trebui sa arate o astfel de oja pe unghii, let me know, please!




Cam acestea sunt dezamagirile mele din ultima vreme. Ale voastre care sunt?



Multumesc pentru vizita!

Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!