joi, 13 august 2015

Bioderma ABC Derm cu SPF 50 - Review

Buna, dragile mele!


Astazi vreau sa vorbim putin despre protectia solara, iar aici ma refer la protectia solara zilnica. Ar trebui sa avem grija de tenul si corpul nostru nu doar cand mergem la un eveniment, nu-i asa? Nu poti avea cea mai fina piele, daca aceasta este aspra, doar folosind cu o seara inainte de un eveniment important o crema de corp super hidratata, nu? Sau un ten frumos, cu un machiaj grozav, daca nu ai grija de el zi de zi, daca nu il hidratezi, nu il cureti corect si nu ii oferi putin rasfat, nu? La fel trebuie sa ne gandim si la razele solare nocive zi de zi, care nu ne fac bine!



Vorbim astazi despre o crema de la Bioderma, special creata pentru protejarea celor mici atunci cand sunt expusi la soare. Avand in vedere ca este o crema pentru copii si ca este vorba de Bioderma, voi mentiona inca de la inceput faptul ca este un produs bun, de calitate, pe care il puteti folosi cu incredere.

Am cumparat aceasta crema la recomandarea directa a Teodorei, careia tin sa-i multumesc, pentru ca mi se pusese pata rau pe aceasta crema si imi doream mult sa o am, desi nu o gasisem la nici o farmacie din cartierul meu. Am gasit-o in schimb la Farmacia Tei la doar 27 de lei si imediat am dat o precomanda. Puteti face comenzi online pe acest site, transportul fiind de 8 lei in Bucuresti si de 15 lei in tara, iar plata se face cu cardul.
Am mers dupa comanda direct in magazin, la casa 15 si am luat produsul acasa, asteptand cu nerabdare sa vina a doua zi pentru a-l testa.
Haideti sa aflam mai multe despre ABC Derm Solaire SPF 50+!


Descriere oficiala

• Special formulat in conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru Siguranta Dermatologică.
• ABCDerm Solaire SPF 50+ protejeaza pielea fragila a copiilor de arsurile solare.
• ABCDerm Solaire SPF 50+ previne intoleranta la soare datorita eficacitatii maxime a filtrelor Anti-UVB si a excelentei protectii Anti-UVA.
• Formula sa minerala reduce riscul de intoleranta la utilizarea filtrelor chimice.
• Brevetul exclusive Celullar Bioprotection ofera celulelor pielii o protectie biologica interna optima.
• Textura fluida.
• Rezistent la apa si nisip.
• ABCDerm Solaire SPF 50+ garanteaza o toleranta excelenta la nivelul pielii. 


Ingrediente:

CYCLOPENTASILOXANE, WATER (AQUA), ZINC OXIDE,TITANIUM DIOXIDE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL,DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, ALUMINA, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER,SODIUM CHLORIDE, ECTOIN, MANNITOL,STEARIC ACID,PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM.


Parerea mea

Crema cu factor de protectie pentru ten, trebuie sa recunosc ca nu a intrat de mult timp in rutina mea de ingrijire zilnica, utilizandu-o doar cand ma expuneam la soare. Citind tot mai multe bloguri si intersecandu-ma cu produse cosmetice diferite si produse de ingrijire de tot felul, am ajuns la Bioderma, un brand foarte cunoscut si extrem de apreciat de multe femei. De ce? Pentru ca Bioderma ofera tuturor produse bine formulate (ingrediente bune ce ajuta tenul), iar aceste produse sunt dermato-cosmetice, un tip de cosmetice ideal pentru oricine, in special pentru persoanele cu tenul sensibil, acneic, cuperozic sau cu alte probleme. Aceasta crema o folosesc de mai bine de o luna si vreau sa va vorbesc despre ea, pentru ca a fost si la preferatele lunii iunie


Produsul se afla intr-un tub de plasic, iar culoarea galbena il face foarte dragut. Se aplica direct din tub, agitandu-l bine inainte si se intinde foarte, foarte bine pe ten, astfel incat sa intre bine in piele. Produsul are o textura densa si alba si pare ca trebuie aplicata repejor. Nefiind o crema hidratanta, puteti alege pentru aplicarea unei astfel de creme inainte de aplicarea acesteia, asta doar daca aveti tenul uscat. Odata aplicata pe ten, acesta va fi alb (asta pentru ca, m-am interesat putin inainte, contine filtre minerale), insa nu pentru mult timp. Tenul nu isi va recapata culoarea naturala, insa este pregatit pentru aplicarea urmatoarelor produse. Trebuie sa aveti grija la linia fetei, pentru a nu ramane cu urme albe pe margini, la sprancene si la mustacioara.



Eu de exemplu am folosit-o inainte de aplicarea CC Cream-ului de la Gerovital si a unui fond de ten (cred ca cel mai folosit fond de ten impreuna cu aceasta crema a fost cel de la MustaeV ), iar mai nou am observat ca se comporta bine si cu pudra, fara altceva in schimb. Da, aplic ABCDerm, apoi pudra, pentru a oferi o nuanta tenului meu deja alb si pentru a estompa putin pelicula ce ramane (aceasta pelicula intra in piele, insa nu in totalitate). Pot purta ABCDerm si singura, iar la final aplic putin spray de fixare. 


In ultima perioada am decis sa nu mai folosesc produse de machiaj pentru ten (asta doar din cauza caniculei si mai ales ca nu mereu merg cu masina la munca), in afara de mascara, un ruj si un creion de sprancene. Uneori ma indrept totusi catre CC Cream si mai putin catre fond de ten.

Crema nu are miros si poate fi luata in geanta cu mare usurinta, pentru ca nu ocupa mult loc. Ofera tenului o matifiere pe care am sesizat-o inca de la primele utilizari si care se mentine intreaga zi pe ten.

De asemenea este si rezistenta la apa: imi amintesc ca am ajuns acasa dupa o zi torida si purtam fondul de ten MustaeV peste ABCDerm (care arata foarte bine dupa mai bine de 8 ore) si mi-am dat cu putina apa pe ten, iar machiajul a ramas acolo, neclintit la intalnirea cu apa. Bineinteles, probabil daca insistati cu apa, nu cred ca fondul de ten va ramane prea mult timp la locul lui, insa crema da.


Am facut pentru voi si un mic swatch pe mana, pentru a observa cum arata crema imediat dupa aplicare. Aceasta bucata din mana pe care am testat-o pentru voi, a ramas in continuare cu o pelicula alba, mata si neclintita.
Recunosc ca as fi preferat ca pelicula alba sa intre in totalitate in piele, precum Athelios de la La Roche Posay (am testat acest produs vinerea trecuta, cand am urcat pe munte; nu lasa pelicula alba, protejeaza tenul si are o consistenta mai fluida decat aceasta. Cred ca m-ar tenta sa o cumpar si pe aceasta, insa poate dupa ce ma voi desparti de cea prezentata astazi).

ABCDerm Solaire este o crema minerala cu factor de protectie foarte inalt (50+) ce nu are parabeni, nu contine filtre solare chimice, nu contine parfum, este rezistenta la apa si nisip si este hipoalergenic.

Voi ce produse pentru protectia solara preferati?
Ati folosit ABCDerm? Cum va intelegeti cu ea? Ce va place si ce nu va place la aceasta?


Multumesc pentru vizita!

Pupici, Lory's Blog


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!