miercuri, 12 august 2015

Produsele mele pentru conturarea sprancenelor

Buna, dragile mele!


Iata ca a venit vremea sa va vorbesc si despre produsele pentru sprancene pe care le folosesc de ceva vreme. Sunt doua produse total diferite, dar care imi plac si le aleg in functie de dispozitia pe care o am pentru a-mi contura sprancenele si bineinteles de timpul de care dispun. Nu sunt mare experta in conturarea sprancenelor, stiu ca este foarte importanta, iar eu incerc sa le conturez si sa le colorez, pentru ca sunt blonde.



Atunci cand nu sunt vopsite, apelez la un creion de sprancene sau la kitul meu de la Elf. Cred ca aceste produse ar fi pe locul 2, dupa mascara, din categoria de produse fara de care nu as exista. Asa cum spuneam, genele si sprancenele mele sunt blonde si trebuie sa iau atitudine cand vine vorba sa ies din casa. Mi-as dori micropigmentatie pentru sprancene si extensii de gene, insa momentan nu dispun de banuti pentru a face asta.



Vom vorbi in primul rand de creionul de sprancene de la Rimmel London. Detin nuanta 02 - Hazel si are in capac o perie pentru sprancene, pentru a le pieptana si pentru a le aranja, pe care o vad destul de utila si pe care o folosesc mereu. Il am din septembrie si l-am cumparat de pe ProduseCosmetice.ro. La inceput nu eram extrem de incantata si priceputa, insa pe parcurs inveti, nu-i asa? 

Il folosesc prin miscari de sus in jos, pentru a umple golurile pe care le am si merg inspre codita sprancenei pe mijloc, pentru a avea aceeasi culoare. Practic, creez fire cu acest creion, astfel incat sa am sprancene! :D




Se ascute fara probleme si foarte usor. Daca apas mai mult, culoarea se inchide, deci poate fi folosit si pentru fetele cu parul mai inchis decat al meu, insa nu pentru brunete. Exista si alte nuante, asa ca sigur o veti gasi pe cea potrivita.


Kitul de sprancene de la Elf il am in nuanta Ash si l-am achizitionat pana acum de doua ori. Prima data cand l-am avut mi-a placut mai mult, chiar nu stiu sa va spun de ce. Probabil pentru faptul ca a inceput sa-mi placa mai mult folosirea creionului, pe care eu personal, o vad mai rapida decat ceara din acest kit.





Kitul de sprancene contine doua compartimente: unul in care veti gasi ceara, cu care definiti si dati forma sprancenelor si pudra, care fixeaza ceara si le ofera un aspect mai plin. Contine si o mini pensula dubla: partea unghiulara este ideala pentru umplere si pentru a da forma sprancenei, iar partea stufoasa pentru finalizare si pentru umplere. Cutiuta in care se afla produsul are si o oglinda, astfel ca folosirea acesteia poate fi usurata. 




Imi este uneori mai greu putin sa lucrez cu acest kit, pentru ca totul merge mai greu. Am inceput sa inlocuiesc pensula din kit cu una mai tare si mai aspra pentru a putea umple golurile din spranceana mai bine si mai usor si mi-a fost putin mai bine asa.


Daca ar fi sa aleg produsul preferat din cele doua mentionate, as opta pentru creion. Mai usor de folosit si mai rapid. Iar atunci cand port un machiaj mai intens, imi indrept mainile tot catre creion, poate din obisnuinta.

Nici kitul nu este de lepadat, insa pentru persoanele care nu au goluri de umplut cred ca ar fi mai potrivit. Ofera definire si un aspect natural.

Dupa cum se vede in poza, exista o diferenta de culoare intre cele doua produse, dar si in pozele in care le-am folosit. In prima poza nu eram machiata (am folosit creionul doar pentru acest articol, iar in a doua poza - cea in care sprancenele mele sunt conturate cu ceara din kit, sunt machiata) si se vede o diferenta. Care va place mai mult?

Va las pe voi sa-mi spuneti ce produse pentru sprancene folositi si care din cele doua va place mai mult!


Multumesc pentru vizita!



Pupici, Lory's Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!